Lakering

LAKERING & PRODUKTION

Topvirk - alt i Lakering, Produktion, Tryk & Broderi

Maling- og lakering

VORES MALERE STÅR KLAR TIL AT HJÆLPE DIG


Vi tager imod alle emner, store som små, og vi  udfører arbejde for både virksomheder & private.


 Fordele ved at bruge vores service er bl.a.:

  • Vi har stor kapacitet & faguddannede malere – Vores faguddannede malere, står altid parat til at hjælpe dig med deres ekspertise, og med vores store malerkabine kan vi både tage imod store emner & partier.


  • Vi tilbyder fleksible løsninger efter dit behov – Foruden at tage imod store emner og partier for virksomheder, da tager vi også gerne imod mindre opgaver for private. Vi finder altid en løsning efter dit behov og budget.


  • Vi er gode repræsentanter for dig eller din virksomhed – Vores medarbejdere er professioneller, samvittighedsfulde, omhyggelige og gode repræsentanter for de virksomheder der samarbejdes med. Hos os er sikkerhed og tavshed en selvfølge.


Hent og læs vores Maler Folder her!


Få et uforpligtende tilbud

Står du med et emne der skal lakeres eller har du et fagrelateret problem, der skal løses - Vil du gerne forhøre dig om priser - så kontakt os. Vi udfører arbejde for både virksomheder og private.


Kontakt os direkte på telefon:

Malermester Thomas Aaby Larsen på +45 81 80 90 25

Kan træffes hverdage - Mandag-Onsdag 7:00-15:30, Torsdag 7:00-15:00, Fredag 7:00-12:30

LAKERINGS MULIGHEDER


Vi har stor erfaring og kan bl.a. løse opgaver indenfor:

  • Biler og motorcykeldele - Vi har stor erfaring og er dedikerede for at lave den bedste maling og lakering til din motorcykel, amerikanerbil o. lign. Da kun det bedste er godt nok.


  • Skabe, låger, døre og møbler - For både virksomheder og private. Skal dine gamle døre, møbler eller  køkkenlåger shines op, og se ud som nye. Så lad os hjælpe.


  • Alt i slibning, maling og lakering - For industrien og private.


  • Blanding af farver - Vi kan blande all Ral- og NCS farver, da vi har vores eget blandingsanlæg til mailing og industrifarver bl.a. til biler, både og motorcykler.


 

Topvirk © 2011-2019 -  Alle rettigheder forbeholdes - Designed by Topvirk 

Topvirk  -  Perspektivvej 2  -  9900 Frederikshavn  -  Tlf.: +45 72 62 90 00  -  Cvr.nr.: 34107998